Velkommen til Arbejdsbutikken

OM ARBEJDSBUTIKKEN

Handsker & Klinger

Arbejdsbutikken er en dansk forhandler af arbejdsbeklædning, personligt sikkerhedsudstyr, faldsikring og Skærende værktøj til virksomheder.

Du er vigtig og vores mål er at hjælpe dig til at udføre dine opgaver, uden du behøver at være nervøs for sikkerheden, helt enkelt, ”Vi passer på dig!”

Vi har Danmarks største udvalg og er førende på det danske marked.

Vores vision er at være den bedste leverandør af sikkerhedsudstyr til alle. Det er et ambitiøst mål og vi ved det forpligter. Derfor vil du som kunde opleve, at vi gør vores yderste for at servicere dig og levere effektivt og så hurtigt som muligt, med det største udvalg i Danmark.

SE VORES PRODUKTER

Arbejdshandsker

Her finder du handsker som: arbejdshandsker, engangshandsker, havehandsker, svejsehandsker, skåneærmer med flere

Skærende værktøj

Her finder du et kæmpe udvalg af skærende værktøj. Hos arbejdsbutikken finder du et stort udvalg af skærende værktøj. Vi har alt i klinger, bor, skæreskiver og Multifunktionsklinger m.m. Se mere her!

HØR HVAD VORES KUNDER SIGER

“Arbejdsbutikken er et godt sted at handle. Alle produkter er i top kvalitet, og jeg har aldrig været skuffet ved at handle her. Så hvis du står og mangler enten arbejdshandsker eller noget skærende værktøj, så synes jeg du skal købe det her” 

KONTAKT OS

Har du spørgsmål til vores produkter eller lignende? Tag endelig fat i os, vi vil meget gerne hjælpe dig. 

Om os

E-mail: info@arbejdsbutikken.dk
CVR-Nummer: 40580026
En del af Nice Group ApS

Kundeservice

Alle hverdage: 8.00 - 16.00
Lørdag: Lukket
Søn- og helligdage: Lukket